1-кімн. квартира для 3 гостей, 36 м2,
2 поверх 25-поверхового будинку

750
грн
за добу
ava

На сайті з червня 2016 Здає

Написати власнику
Спілкуйтеся лише через Kvartirkov. З метою безпеки ніколи не переказуйте гроші і не спілкуйтеся за межами сайту
750 за добу

Власник квартири

ava

На сайті з червня 2016 Здає

Написати власнику
Спілкуйтеся лише через Kvartirkov. З метою безпеки ніколи не переказуйте гроші і не спілкуйтеся за межами сайту

опис квартири

Місцезнаходження: Апартаменти класу люкс для подобової оренди, по вул. Богатирська 6а, знаходяться на 2 поверсі 25-поверхового нового будинку, в десяти хвилинах ходьби від метро «Мінська» і метро «Г. Дніпра ». У п'яти хвилинах, -розташовані магазин BILLA, цілодобові супермаркети «Велика Кишеня», «АТБ».

На відстані 1 км, від будинку знаходиться платна парковка, ринок «Героїв Дніпра», ринок «Мінський», торговий центр «Dream Tawn», Оболонська набережна. Також, ви зможете скористатися автостоянкою, на прилеглій території до будинку.

Комфорт і зручності: апартаменти під подобову оренду, з однією кімнатою на Оболоні, розраховані на трьох осіб. Встановлені меблі в квартирі - кухонний гарнітур в сучасному стилі «лофт», гардеробна, шафа-купе, двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом і розкладачка євро зразка на ламелях. Побутова техніка: бойлер, фен, кондиціонер, РК телевізор, Wi-Fi, пральна машина, варильна поверхня, МВЧ, електрочайник. В наявності - постільна білизна, рушники, повний набір посуду.

Рекомендації: квартира буде прекрасним вибором для туристів та гостей у відрядженні, які належним чином, оцінять логістику і зручність розташування однокімнатної квартири подобово на Оболоні. Для інформації, в цьому ж будинку, по вул. Богатирській 6а, ми здаємо також двокімнатну квартиру подобово класу люкс.

Показати опис повністю

Зручності

Умови оренди

Заїзд
після 14:00
Виїзд
до 12:00
Застава
Ні
Діти
Умови відміни броні
Тварини
Паління
Вечірки
Документи
Умови заїзду та виїзду

Відгуки (0)

Поки що ніхто не залишав відгуків.

Місцезнаходження