1-кімн. квартира для 3 гостей, 39 м2,
1 поверх 9-ти поверхового будинку

650
грн
за добу
ava

На сайті з червня 2016 Здає

Написати власнику
Спілкуйтеся лише через Kvartirkov. З метою безпеки ніколи не переказуйте гроші і не спілкуйтеся за межами сайту
650 за добу

Власник квартири

ava

На сайті з червня 2016 Здає

Написати власнику
Спілкуйтеся лише через Kvartirkov. З метою безпеки ніколи не переказуйте гроші і не спілкуйтеся за межами сайту

опис квартири

Місце знаходження: апартаменти для подобової оренди за адресою Героїв Сталінграда 19а, розташовані на першому поверсі дев'ятиповерхового будинку, в престижному районі Оболонь. У двох хвилинах ходьби від квартири, знаходяться цілодобовий гіпермаркет «Сільпо», статусний супермаркет «Good Wine», популярні заклади «Жовте Море», «Domino`s Pizza».

Зручна транспортна розв'язка: метро «Оболонь» вісім хвилин від будинку, парковка - 500м- знаходиться за адресою Героїв Сталінграда 27б, зупинка громадського транспорту - навпроти будинку. Оболонська Набережна з міськими пляжами - 300 м. від квартири.

Комфорт і зручності: 1-кімнатна затишна квартира з ремонтом, має три повноцінних спальних місця, що представляють собою просторе двоспальне ліжко, і зручну розкладачку євро зразка, яка виставляється на вимогу мешканців. В апартаментах в наявності інтернет Wi-Fi, необхідний посуд, постільна білизна та рушники. Гаряча вода присутня постійно (центральне водопостачання) додатково встановлено бойлер. Стандартний набір побутової техніки: ЖК-телевізор, кондиціонер, праска, СВЧ-піч, фен, пральна машина, холодильник, газова плита. У вартість однокімнатної квартири подобово по вул. Героїв Сталінграда 19а, як і у всіх інших наших квартирах, включені комунальні платежі.

Рекомендації: Визначившись з орендою апартаментів в Києві подобово по вул. Героїв Сталінграда 19а - не забудьте відвідати головну пам'ятку Оболоні - Оболонську Набережну, протяжністю в 5 км; тим більше, вона в двох кроках від представленого варіанту квартири.білизна та рушники. Гаряча вода, присутній постійно (центральне водопостачання) додатково встановлено бойлер. Стандартний набір побутової техніки: ЖК-телевізор, кондиціонер, праска, мікрохвильова піч, фен, пральна машина, холодильник, газова плита. У вартість однокімнатної квартири подобово по вул. Героїв Сталінграда 19а, як і у всіх інших наших квартирах, включені комунальні платежі.

Показати опис повністю

Зручності

Умови оренди

Заїзд
після 14:00
Виїзд
до 12:00
Застава
Ні
Діти
Умови відміни броні
Тварини
Паління
Вечірки
Документи
Умови заїзду та виїзду

Відгуки (0)

Поки що ніхто не залишав відгуків.

Місцезнаходження