1-кімн. квартира для 3 гостей, 35 м2,
6 поверх 9-ти поверхового будинку

650
грн
за добу
ava

На сайті з червня 2016 Здає

Написати власнику
Спілкуйтеся лише через Kvartirkov. З метою безпеки ніколи не переказуйте гроші і не спілкуйтеся за межами сайту
650 за добу

Власник квартири

ava

На сайті з червня 2016 Здає

Написати власнику
Спілкуйтеся лише через Kvartirkov. З метою безпеки ніколи не переказуйте гроші і не спілкуйтеся за межами сайту

опис квартири

Місцезнаходження: Викладена квартира розташована в тихому, спальному районі міста Києва, в дев'ятиповерховому будинку, гарного району Оболонь, за адресою: вулиця Героїв Дніпра 3, на шостому поверсі. Житло розташоване в 10 км від центру Києва, з гарною транспортною розв'язкою. У 5 хв. пішого ходу від будинку, знаходиться метро «Мінська», метро «Героїв Дніпра», зупинки автобуса, трамвая, цілодобовий супермаркет «Велика Кишеня» і автостоянка.



Комфорт і зручності: 1-кімнатна квартира подобово на Оболоні - це затишна «гостинка» з ремонтом, і з усім необхідним для розміщення трьох чоловік. Вашому відпочинку сприятимуть двоспальна кровать, та розкладачка еврозразка, шафа-купе, просторий балкон, та вільний доступ до Wi-Fi. Телевізор з РК-екраном, праска, фен, пральна машина, посуд, викладений комплект постільної білизни з рушником - доповнять вище позначений перелік. Втім, ви можете самі, все детально розглянути на фотографіях, викладених на сайті. Повірте на слово, вони без фотошопу :)

Рекомендації: Якщо ви вже визначилися з однією із наших квартир подобово в Києві - скористайтеся можливістю отримати безкоштовно будь-яку інформаційну підтримку, пов'язану з вашим проживанням в квартирі подобово на Оболоні у менеджера компанії «Аренда Групп».

Показати опис повністю

Зручності

Умови оренди

Заїзд
після 14:00
Виїзд
до 12:00
Застава
Ні
Діти
Умови відміни броні
Тварини
Паління
Вечірки
Документи
Умови заїзду та виїзду

Відгуки (0)

Поки що ніхто не залишав відгуків.

Місцезнаходження