2-кімн. квартира для 6 гостей, 59 м2,
11 поверх 16-ти поверхового будинку

950
грн
за добу
ava

На сайті з червня 2016 Здає

Написати власнику
Спілкуйтеся лише через Kvartirkov. З метою безпеки ніколи не переказуйте гроші і не спілкуйтеся за межами сайту
950 за добу

Власник квартири

ava

На сайті з червня 2016 Здає

Написати власнику
Спілкуйтеся лише через Kvartirkov. З метою безпеки ніколи не переказуйте гроші і не спілкуйтеся за межами сайту

опис квартири

Місцезнаходження: розкішні двокімнатні апартаменти для подобової оренди по вул. Йорданська 11в, знаходяться на одинадцятому поверсі шістнадцятиповерхового будинку, в престижному районі Оболонь. На відстані 500 м. від квартири, розташовані ТЦ «Дрім Таун-1», цілодобовий гіпермаркет «Велика Кишеня», ресторан «Мелроуз».

Апартаменти мають зручну транспортну розв'язку: метро «Оболонь» - 300м. від будинку, парковка - 100м, зупинка громадського транспорту - 200м. Оболонська Набережна, Київський Гольф-клуб, сучасний парк «Наталка» - знаходяться в радіусі 800 м. від квартири.
Комфорт і зручності: подобові апартаменти на Оболоні, з двома роздільними кімнатами і ремонтом класу люкс, - мають шість повноцінних спальних місць, що представляють собою два двоспальних ліжка, і сучасний диван, що розкладається. В апартаментах є безкоштовний доступ до інтернету - Wi-FI. Гаряча вода - присутня постійно (центральне водопостачання), додатково встановлено бойлер. Стандартний набір побутової техніки: ЖК-телевізор, кондиціонер, праска, мікрохвильова піч, фен, пральна машина, холодильник, варильна поверхня.
Рекомендації: Визначившись з орендою апартаментів на Оболоні подобово по вул. Йорданська 11в, обов'язково відвідайте в ознайомлювальних цілях, Оболонську набережну, протяжністю в 5 км; тим більше, вона - всього в 10 хвилинах від будинку.

Показати опис повністю

Зручності

Умови оренди

Заїзд
після 13:00
Виїзд
до 12:00
Застава
Ні
Діти
Умови відміни броні
Тварини
Паління
Вечірки
Документи
Умови заїзду та виїзду

Відгуки (0)

Поки що ніхто не залишав відгуків.

Місцезнаходження