2-кімн. квартира для 5 гостей, 50 м2,
1 поверх 9-ти поверхового будинку

850
грн
за добу
ava

На сайті з червня 2016 Здає

Написати власнику
Спілкуйтеся лише через Kvartirkov. З метою безпеки ніколи не переказуйте гроші і не спілкуйтеся за межами сайту
850 за добу

Власник квартири

ava

На сайті з червня 2016 Здає

Написати власнику
Спілкуйтеся лише через Kvartirkov. З метою безпеки ніколи не переказуйте гроші і не спілкуйтеся за межами сайту

опис квартири

Місцезнаходження: Апартаменти, пропоновані в подобову оренду, знаходяться за адресою вул. Зої Гайдай 9а, на 1 поверсі 9-поверхового цегляного будинку, в трьох хвилинах від метро «Г. Дніпра», та метро «Мінська». У крокової доступності, знаходиться цілодобовий супермаркет «АТБ» (50м), магазин "BILLA" (50м), стоянка (500м), ринок «Героїв Дніпра» (800м), ринок «Мінський» (700м).



Комфорт і зручності: Апартаменти класу люкс, мають дві роздільні кімнати, що дозволяє розмістити до п'яти чоловік. Спальні місця: два двоспальні дивани, розкладачка євро зразка на ламелях. У квартирі є вся побутова техніка: бойлер, фен, кондиціонер, телевізори (на кухні і в кімнаті), Wi-Fi, пральна машина, духова шафа, варильна поверхня, МВЧ, електрочайник. Чиста постільна білизна та рушники, а також необхідний набір посуду, входять у вартість оренди подобової квартири в Києві.

Рекомендації: Якщо Вам потрібні апартаменти на кілька годин - то вигідніше буде орендувати їх погодинно, ніж брати квартиру на добу. Перед тим, як орендувати квартиру подобово, звертайтесь до свого менеджера доступність погодинної оренди квартири. Погодинна оренда можлива з 10 до 18 годин або в інший, зручний для Вас час (якщо квартира вільна).

Показати опис повністю

Зручності

Умови оренди

Заїзд
після 14:00
Виїзд
до 12:00
Застава
Ні
Діти
Умови відміни броні
Тварини
Паління
Вечірки
Документи
Умови заїзду та виїзду

Відгуки (0)

Поки що ніхто не залишав відгуків.

Місцезнаходження