3-комн. дом для 6 гостей, 120 м2

4500
грн
за сутки
ava

На сайте с мая 2021 Сдает

Написать владельцу
Общайтесь только через Kvartirkov. В целях безопасности никогда не переводите деньги и не общайтесь за пределами сайта
4500 за сутки

Владелец квартиры

ava

На сайте с мая 2021 Сдает

Написать владельцу
Общайтесь только через Kvartirkov. В целях безопасности никогда не переводите деньги и не общайтесь за пределами сайта

описание квартиры

Пропонується в оренду коттедж. Будинок 2021 року побудови, все нове та виконано з екологічно чистих матеріалів. Інтер’єр будинку поєднує в собі уособлення сільського будинку з справжньою дров’яною піччю та сучасних тенденціями архітектурних рішень з застосування лофту та деревини в інтер’єрі.
Наші котеджи розташовується в ландшафтній зоні, на березі озера і водночас в місті Києві в безпосередній близькості до кінцевої зупинки громадського транспорту що дуже зручно для виклику нянь або репетиторів для ваших дітей .

До вулиці Хрещатик 15 кілометрів і за відсутності пробок до центра міста можна дістатись за 15- 20 хвилин.
Котедж – це відокремлений будинок зі своєю територією, площею 120 м2 який містить в собі дві відокремлені кімнати та залу-гостину. До котеджу примикає тепла тераса на якій комфортно розміститься компанія 10-12 чоловік, на терасі встановлена піч Jotul, яка спроможна в холодні вечори зігріти та надати затишку. В зоні барбекю встановлено газовий гриль Broil King який дозволить вам приготувати правильні стейки чи справжню буженину або інші страви за вподобанням (=rkRLVV3-wP8&feature=share). В кожному котеджі ми запроектували банну зону де за індивідуальними проектами була збудована банна піч за креслениками Кузнецова ( , парне приміщення облаштоване липою та оброблене лляним маслом, виконане з гімалайської солі сольове панно насичує мікроклімат в бані лікувальними властивостями.
Котедж має прямий вихід до пляжу найчистішого в Києві озера Мартишів по якому можна помандрувати на САПі або байдарці чи сповна насолодитись купанням. До території комплексу примикає ландшафтний парк, який простягається на десятки кілометрів і прихопивши з собою велосипеди ви можете здійснити певну подорож.
В наших котеджах працює колектив людей, які спроможні забезпечити ваш відпочинок на належному рівні забезпечивши повним пансіон харчування в тому рахунку і дитячим меню, та здивує вас чистотою та затишком.
З метою забезпечення комфортного відпочинку наших гостей ми схильні до прийому сімейних компаній, дуже будемо раді бачити в себе людей які цінують якісний відпочинок.
Будинок розрахований для компаній до 10 чоловік
Спальних місць 6 (2+2+2)
Не приймаємо компанії з метою проведення масових шумних заходів з розпиттям не контрольованої кількості алкогольних напоїв.
Більше детальної інформації ви зможете знайти на сторінці Instagram:
=nametag
вартість оренди котеджу:
- пн-чт 4500 грн;
- пт-сб 5500 (мінімум двоє суток);
- сб – 7000;
- довгострокова оренда оговорюється індивідуально

Показать описание полностью

Удобства

Условия сдачи

Заезд
после 14:00
Выезд
до 12:00
Залог
Нет
Дети
Условия отмены брони
Животные
Курение
Вечеринки
Документы
Условия заезда и выезда

Отзывы (0)

Пока никто не оставлял отзывов.

Месторасположение